Tantra masaža, ki jo izvaja terapevt, omogoča ponoven stik s spolno energijo, z najmočnejšo energijo v človeku, edino energijo, ki je zmožna ustvariti življenje. Tantra terapija izzove v telesu ponoven stik in povezanost z notranjostjo in lastnimi občutki. Terapija je namenjena odstranjevanju energijskih blokad (predvsem blokad, ki so posledica preteklih travm), dvigu zavesti, novemu pogled nase, na svet in dogajanje okoli sebe, bolj realnemu in pozitivnemu pogledu s stališča ustvarjalca svoje resničnosti, ne pa s stališča žrtve okoliščin.

Pri tantra masaži se masira celotno telo in pritiska na pomembne energijske točke, kar osebi omogoča, da se energijsko odpre in sprosti, saj se proti koncu, izvaja tudi masaža intimnih delov, prsi in joni (sanskrtski izraz za vagino), ki je zemljevid ženskega telesa in področje, kjer je shranjenih mnogo travm in potlačenih čustev, ki lahko žensko ovirajo pri doživljanju polnega spektra spolnih užitkov in orgazmov celega telesa. Ta področja se s primernim pritiskom in masažo lahko postopno sprosti in osvobodi, dokler niso občutki prijetni povsod. Na željo stranke, se masaža intimnih delov lahko tudi izpusti in se odstranjevanje blokad ter sproščanje potlačenih čustev izvede le z energijsko orgazmično terapijo.

Tantra masaža je na videz zelo podobna klasični ali tajski masaži, le da se tu uporablja zelo močno spolno energijo, kar omogoča zdravljenje, dobro počutje in orgazmična stanja med in po masaži. Prijetno orgazmično stanje je človeku naravno stanje. Otroci so v svoji razposajenosti, sproščenosti in uživanju večino časa v orgazmičnem stanju, v toku življenja, plavajo z njim in se mu ne upirajo. Kasneje se naučimo potlačiti bolečine, neprijetnosti, travme in rane, s tem pa izgubimo tudi stik s čutenjem, užitki in veseljem do življenja.

Terapevt k tantra masaži pristopi strokovno, na zrel in spoštljiv način, s predanostjo in z namenom zdravljenja in čustvenega osvobajanja osebe. Med tantra masažo oseba globlje spozna sebe, svoje sence pa tudi svoje moči in potenciale. Če nekaj lepega in prijetnega iščemo le zunaj sebe, je to samo začasna rešitev.

Pred masažo terapevt z osebo opravi pogovor, da spozna njene težave, pričakovanja in želje. Temu sledijo dihalne vaje in meditacija srčne povezave, ki osebo sprostijo in pripravijo na čutno masažo, da lahko oseba prejme kar največ. Med seanso tantra masaže oseba počasi pride globlje vase, se začne osredotočati bolj na svoje notranje občutke in manj na zunanje dejavnike, tako začne odkrivati moči, užitke, ljubezen, varnost v sebi, ne pa zunaj sebe.

.

Mnenja strank:

 

“Tantra masaža je bila zame res neverjetna, saj sem v teku le ene masaže razrešila negativne spolne vzorce, ki so me spremljali približno 20 let. In za to sem Denisu iz srca hvaležna. Mogoče se za koga sliši pretirano ali nemogoče, ampak moja osebna izkušnja je taka in počutim se blagoslovljeno, ker sem izkusila na lastni koži izjemno zdravilno moč tantra masaže.  Tako da, če ste že obupali in ne veste več kaj pravzaprav je zdrava spolnost, vam resnično priporočam, da se udeležite njegovega tečaja in si ponudite priložnost, da se spoznate s tantro. Presenečeni boste nad tem kar boste uvideli, da nosite v sebi.” – Maša

 

 

“Ko sem po dolgih letih nespoštljivemu in ponižujočemu partnerskemu odnosu rekla ne, so se stvari začele premikati. Niti sanjalo se mi ni, kako naj se soočim s spolno zlorabo. Koristila mi je psihoterapija, razne delavnice, ozaveščanje preko knjig. Globoko v sebi nisem opustila upanja, da obstaja nekaj, kar bi sprostilo psihično in fizično bolečino. Ni naključje, da je prišla tantra, v to sem prepričana. Vsaka masaža je zaključena celota, a obenem se sestavlja mozaik. Je zdravljenje s čudovitimi stranskimi učinki. Kaj je lahko bolj zdravilnega, kot čutiti spoštljiv dotik na svojem telesu; čutiti, da si sploh vreden dotika? Občutek sramu izgublja moč. Bolj sem zadovoljna in pomirjena s seboj in svetom. Topijo se blokade, prebuja se notranja moč. Čutim, da je možno živeti svobodno. Misli so bolj jasne, postajam bolj fokusirana na zame pomembne stvari. Zelo so ganljivi trenutki, ko začutim žensko v sebi. Kot bi se prebujala iz dolgega spanca. Hvaležna in vesela sem, da sem zbrala pogum in zakorakala na to neskončno pot. Toplo priporočam.” – Tinka

 

 

“Tantra masaža me je presenetila še najbolj, kajti ljudje mislijo, da veliko vedo o njej, o tem, kar preberejo in si potem namislijo, da je to res, ampak temu še zdaleč ni tako.  O tantra masaži sem razmišljala že dolgo, ampak nisem mogla prepustiti svojega telesa terapevtu, kateremu nisem že na začetku zaupala, zato sem sledila intuiciji in ko sem spoznala Denisa, sem vedela, da če bom šla na to masažo, bom šla k njemu in hvaležna sem zanjo. Pred samo masažo sem se mogla pripravit prav tako na sproščenost telesa in misli in kot mi je terapevt povedal, sem se mogla samo sprostit in usmerit svojo energijo na predele telesa, kjer se je začel sam proces zdravljenja. Prva terapija je bila zelo močna, sem pa spet pripravljena na naslednjo, saj si želim doseči predvsem to, da poslušam sebe in zaupam svoji intuiciji. Priporočam zelo.” – Sandra