Čiščenje prostorov vseh negativnih energij in postavitev energijske zaščite za hišo (Forte Merkaba) ter vzpostavitev prijetnega prostora za bivanje

 V prostorih kjer živimo se s časoma naselijo vsemogoče energije. Čiščenje negativnih energij vzdržuje harmonijo v našem domu. Energije v hiši so produkti naših občutkov, misli in čustev. Le ti oddajajo določeno vrsto vibracij in tudi privabljajo druge energije. Družinski člani, sosedje ali obiskovalci v naše domove lahko prinesejo negativne energije, ki vplivajo na naše počutje.

Ko negativne energije vstopijo v naš dom, vplivajo na celotno naše življenje. Lahko povzročijo nihanje našega proračuna, prekinejo odnose med družinskimi člani in motijo harmonijo v našem domu. Posledično se lahko počutimo zaskrbljeni, postanemo nemirni in »zlomljeni«, brez volje do življenja.

Včasih se zgodi, da v hiši skupaj z nami prebivajo tudi dobrosrčne ali manj dobrosrčne duše umrlih, ki niso znale najti pot do svetlobe ali pa imajo tukaj še neporavnane račune. Veliko ljudi umre v strahu in bolečini – v veri, da se soočajo s svojim koncem in ne s ponovnim začetkom. Spremljanje duš nedavno umrlih v zgornji svet imenujemo psihopomp. Duše umrlih morajo preiti mejo med to in naslednjo dimenzijo, da se združijo s svojim višjim jazom in se odpravijo do svoje naslednje naloge. Psihopomp je zelo plemenito in hvaležno duhovno delo. Čudovito je spremljati izgubljeno dušo, ko ta najde pot nazaj k Izvoru.

Vse, kar nas obdaja, oddaja impulze, signale ali vibracije. Blagodejna in škodljiva sevanja, ki so po izvoru zemeljska, kozmična ali tehnična, so sestavni del življenja ter v veliki meri vplivajo na naše počutje in zdravje. Če se brez očitnega razloga zjutraj zbujamo utrujeni, če se doma na nekaterih mestih ne počutimo prijetno, če se na delovnem mestu hitro utrudimo in nas tarejo različne zdravstvene tegobe, nam je lahko v veliko pomoč energijsko čiščenje in vzpostavitev zaščite za dom.

Zaščita se lahko vzpostavi z aktivacijo svetlobnega telesa (merkabe) okoli hiše ali celotnega zemljišča. Vanj vtisnemo sliko in ga programiramo tako, da so tu lahko prisotne le pozitivne in zdravilne energije. Merkabo lahko programiramo tudi za druge dobrosrčne namene po željah stranke. Ko odpremo sveti prostor, se energija in atmosfera v prostoru samodejno spremenita. Energijska zaščita se pripne na kristal na sredini medicinskega kolesa, ki ga izdelamo za ta namen. Tako aktivirano medicinsko kolo vzdržuje prijetne energije znotraj svojega področja, brani pred vdori negativnih energij, sevanju zemeljskih mrež in podzemnega vodnega toka. Prav tako se prej pomeri vpliv zemeljskih mrež z bajalicami za radiestezijo ter nato, po vzpostavitvi zaščite, z njimi preveri tudi odsotnost negativnega sevanja. Energijski zaščiti Forte Merkaba, je bil na Inštitutu Bion na podlagi skrbno izvedenih meritev in znanstvenih raziskav podeljen certifikat zaščitnega vpliva na človeka pred sevanjem mobilnih telefonov.

Tako pripravljen prostor daje popolno podporo vsem prisotnim za optimalen razvoj in rast zavesti ter omogoči idealne razmere za doseganje vseh ciljev, ki si jih zadamo. V hiši omogoča, da se počutimo kot doma, saj nas prijetne energije negujejo in ohranjajo notranje zadovoljne. Podjetjem omogoča optimalno učinkovitost dela in dobro počutje vseh zaposlenih ter strank, ki se v prostorih vse raje zadržujejo, kar posledično privede do večje uspešnosti podjetja in povečanja prodaje.

Učinkovita energijska zaščita se lahko za osebno rabo pripne tudi na katerikoli energijsko prečiščen nakit, obesek, sveti simbol ali figurico, katere namen je, da jo nosimo s sabo. Tako ustvarjena zaščita v obliki sfere velikosti premera 3 metre, potuje z nami in nas ščiti pred škodljivimi sevanji in vdori neželenih energij.

Zaščita se programira za namene:

  • ljubezni, miru, sreče, hvaležnosti, harmonije, vitalnosti, zdravja,
  • podpore pri osebnostni in duhovni rasti ter rasti zavesti,
  • za mentalno in emocionalno podporo, za vse najvišje dobro vseh prisotnih,
  • zaščito prostora pred negativnim sevanjem zemeljskih mrež in podzemnega vodnega toka,
  • za zaščito našega bitja pred EM-sevanjem signalov in elektronskih naprav, mobilnih in wireless signalov,
  • ter za vse kar si stranka še želi in ocenim, da deluje za najvišje dobro vseh prisotnih.

.

Mnenja strank:

“Po nekoliko slabšem poslovanju sem se odločil za energijsko čiščenje in zaščito hiše našega podjetja. Obrnil sem se na Denisa saj je s svojim znanjem in izkušnjami dokazal da bo delo opravil po najboljših močeh in učinkovito. Že takoj po energijskem čiščenju sem opazil razliko in v naslednjem mesecu se je poslovanje izboljšalo za dvakrat toliko kot pred tem. Kar mi je najbolj všeč pri njegovem delu je to da vse utemelji tudi z dokazi in dovoli stranki da stvari preizkusi sama ter se tako prepriča, da je po čiščenju in zaščiti takoj opazna razlika.

Sam proces je začel s pogovorom da sva ugotovila kakšne so moje želje. Najprej je prostor preveril  z bajalicami s katerimi sem tudi sam lahko poskusil na katerih točkah je največ negativne energije in kje zmajeve črte prečkajo poslovni objekt. Sam proces čiščenja je začel z energijsko povezavo z zemljo ter višjim jazom. Ker sem tudi sam dokaj energijsko senzibilen sem Denisa skozi celoten proces opazoval tudi z mojimi darovi. Opazoval sem njegovo avro in energijsko polje okoli njega. Najbolj me je prevzelo ko je izvajal energijsko povezavo z zemljo in v trenutku ko se je povezal je njegovo telo močno energijsko zažarelo. Tudi s tem je dokazal da ve kaj počne in stoji za svojimi dejanji. Prostor je nato očistil z dimom žajblja in modrim plamenom grenke soli, da so vse negativne energije zapustile prostor. Po tem je na medicinsko kolo, katerega izdela sam, vpel energijski ščit in zaščito objekta/hiše. Po dokončanem delu sva se enkrat skupaj preverila prostor z bajalicami in na točkah na katerih so se na začetku bajalice odzvale s križanjem tega več ni bilo in s tem je dokazal, da je prostor očiščen in zaščiten, ter da v njem ni več negativnih energij. Skozi celoten proces je vsako stvar opisal in razložil, tako da tudi tisti z manj znanja na tem področju lahko razumejo celotno dogajanje. Z njegovim delom sem izredno zadovoljen in definitivno bom tudi v nadalje sodeloval z Denisom.” – Timotej (Avto Dolenjka)

“Energetsko očiščenje prostora je nekaj, kar bi si moral omisliti vsakdo, če se želi v svojem domovanju zares dobro počutiti. Z Denisovo pomočjo sem lahko najprej uvidela, koliko slabe energije se lahko iz različnih razlogov (stres, negativna čustva, razne oblike zasvojenosti itd.) nabira po različnih kotih in delih stanovanja.

Denis je moj brlog dodobra očistil raznih »nebodigatreba« energij in moram reči, da je prostor zares »zadihal« in da se v njem zelo fino počutim. Naredil je tudi energetsko zaščito, tako da se čistina, ki jo je Denis ustvaril, ne »zaraste« spet s kakšnim energetskim »plevelom« ;-), ampak se ohranja oz. odbija slabe energetske vplive.

Sama bi tako priporočila energetsko čiščenje med drugim vsakomur, ki ga pri sebi doma še ni izvedel, ki ima za seboj kakšno težko obdobje ali ki se je vselil v novo stanovanje.” – Klavdija

“Denis Forte me je obiskal po priporočilu prijateljice, ki je menila, da potrebujem pomoč za kakovost bivanja nasploh. Tri leta bo, odkar živimo v hiši, ki smo jo »pridobili« na podlagi skrbništva v sorodstvu. Energijsko čiščenje in zaščita za hišo je bila nujno potrebna, saj so se v preteklosti dogajala velika neprijetna stanja, tako meni sami, kot v omenjeni hiši. Ob prenovi le-te sem zase zaradi same narave dela (služba) postavila svojo prvo pravo pisarno in tako izkoristila sam neizrabljen »kot«-/ prostor v hiši. Pohištvo in vse potrebno mi je izdelal partner po mojih željah in zahtevah. Vse kot mora biti; a težava je nastala, da sem se v pisarni počutila neprijetno, utesnjeno, tesnobno. Zato sem si vse kar sem potrebovala za delo, nosila v drug prostor. Denisu sem ob obisku povedala svoja opažanja in mi je razložil, zakaj sem imela takšen odpor v tem prostoru. Podobne težave sem imela tudi v spalnici, kjer sem po svojih občutkih in intuiciji obrnila posteljno vzglavje.
Izkušnja je bila izredno pozitivna. Terapijo je opravil z ljubeznijo in hvaležnostjo. Učinki po čiščenju iz vzpostavitvi energijske zaščite pa so nepopisni. Ni besed, kakšen fantastičen/harmoničen preobrat se je zgodil.
Vzroke, vidike in težave pa je uspešno rešil tudi na daleč. K Denisu sem se obrnila znova po pomoč zaradi nespečnosti. Imam majhnega dojenčka in štiri letnega sina, ki sta se ponoči prepogosto prebujala. S programiranjem merkabe na daljavo so noči postale mirnejše, in velikokrat tudi v celoti prespane.
In še najpomembnejše: Leto dni naju že s partnerjem loči delo v tujini. Domov prihaja redko in za kratek čas. Skrb za vse v in ob hiši je moje poslanstvo. Dnevna rutina, stres, koncentracija, volja, počutje… vse se je vrtelo v lastno pogubo.
Sama sem zaradi izčrpanosti pozabila nase in ja!, Denis Forte mi je z energijsko vzpodbudo pomagal pri povrnitvi lastnih moči. Zato hvala!” – Štefania

“Kljub temu, da živimo v lepo prenovljenem in sončnem stanovanju, je prišel trenutek, ko  se v njem nismo več dobro počutili. Če se je le ponudila priložnost, smo se zadrževali drugje, ko pa tudi psička ni več marala v stanovanje, smo vedeli, da je potrebno ukrepati. Takrat  je kot naročeno prišlo darilo prijateljice – Denisovo energijsko čiščenje prostora. Obred čiščenja je bil prijeten in sproščujoč, predvsem pa je poskrbel za čisto novo, pozitivno energijo v prostoru in dejstvo, da se v stanovanju spet počutimo doma. Hvala Denis in Jana.” – Tina

“Pri Denisu sem opravil energijsko čiščenje telesa, pregled čaker in emocionalno integracijo s postopkom zaključevanja. Po opravljenih postopkih sem se počutil mnogo bolje. Prav tako pa so se mi stvari v življenju začele urejati in se postavljati na svoje mesto.

Denis je pri meni opravil tudi energijsko zaščito stanovanja. Po zaščiti je v stanovanju veliko lepše bivati. Tudi spim veliko bolje in lažje zaspim, kot prej. Ker delam samo ponoči, to zelo veliko pomeni. Denis je izjemen terapevt. Močno priporočam.” – Miha

“Z zaščito ki si mi jo vzpostavil na hiši in parceli sem trenutno zadovoljen. Čutim neko veselje in harmonijo v domu, tako da je videti da zadeva deluje. Sem zelo zadovoljen s tvojim pristopom in razlago kako vse to funkcionira. Tudi sevanja si lepo rešil. Tako da je počutje v tem okolju bistveno boljše. Skratka hvaležen sem za ves tvoj trud, ki si ga vložil v to smer.” – Štefan

“Ko smo od znanke izvedeli za možnost čiščenja in vzpostavitve energijske zaščite, ki ga izvaja g. Denis, smo bili vsi, otroka pa še posebej, radovedni. Dandanes ljudje vse prevečkrat pozabljamo na nematerialni oz. energijski svet. Zato smo se z zanimanjem kmalu dogovorili, da nas obišče. Za celotno družino je bila to prijetna izkušnja, ki nas v pozitivnem smislu spremlja še sedaj.” – Jasna

“O energetskem čiščenju hiše sem razmišljala že dlje časa, vendar sem bila previdna pri tem koga povabiti v hišo. Hiša zame ni le hiša, temveč tudi moj sveti prostor. Denisa so mi priporočili prijatelji in po pogovoru z njim po telefonu sem vedela, da je to prava izbira. Obred čiščenja prostora je bil hkrati preprost in čaroben. V hiški sem se že prej počutila dobro, po čiščenju pa nekako bolj lahkotno in kmalu sem dobila navdih za nekatere spremembe in olepšave prostorov.” – Tanja

“Denis je bil zelo profesionalen, vse kar nas je zanimalo, nam je razložil na preprost način. Izkušnja je bila izredno pozitivna za celo družino. Najina otroka sta Denisa zelo dobro sprejela, tako da lahko rečem, da ima Denis poleg dobrega občutka za odrasle tudi dober občutek za otroke. Po vzpostavitvi energijske zaščite se v stanovanju vsi dobro počutimo.” – Andrej