Energijska terapija “Hands on Healing: Chelation” je starodavna tehnika zdravljenja s polaganjem rok – energijska kelacija, ki je močnejša in naprednejša od reikija. Terapija napolni, uravnoteži, sčisti, revitalizira ter razstrupi energijsko polje in telo osebe. Je zelo splošna terapija in blagodejno vpliva na vsa področja našega bivanja ter je učinkovita rešitev za mnoge izzive, težave ali bolezni.

V konvencionalni medicini je kelacija proces uvajanja kemične infuzije v krvni obtok za zbiranje in odstranjevanje strupenih snovi iz telesa. Kot energijska terapija pa je kelacija usmerjanje zdravilne energije skozi človeško telo in njegovo energijsko polje, da se očisti sklepe, sprosti blokirano energijo in izloči nečistoče. Če se blokada energije v nas nahaja daljši čas, se lahko v telesu manifestira kot fizični simptom ali bolezen.

Zdravilec zdravi s svojim energijskim poljem, preko čaker na dlaneh in osebi odstranjuje blokade energij. Zdravilno energijo zdravilec prav tako vodi iz jedra Zemlje preko svojega telesa in preko telesa osebe. Zdravilec roke polaga na glavne energijske točke (čakre) in sklepe osebe, saj so sklepi filtri telesa, ki shranjujejo veliko toksinov, kemikalij in blokad energije.

V tkivu sklepov je veliko težav s strahom narediti korak naprej v življenju (npr.: oseba potoži, da je obtičala in ne ve kako naprej). Takšna terapija pomaga, da se oseba tega osvobodi. Terapija je še posebej primerna po kemoterapiji, da se oseba znebi vseh odvečnih toksinov, ki povzročajo stranske učinke.

Energijska terapija uravna nepravilnosti in šibkosti v energijskem polju osebe in s tem prepreči, da bi se poškodba ali bolezen sploh manifestirala v telo. Če je fizična poškodba ali bolezen že nastala, bo takšna terapija uravnala energijsko polje, kar privede do hitrejše regeneracije poškodbe ali izboljšanje bolezenskega stanja. Z upoštevanjem navodil terapevta in spremembo stila življenja v bolj harmoničnega, pa vzrok težave povsem izkoreninimo in se le ta v prihodnje ne pojavi več.

.

Mnenja strank:

 

“Za energetsko terapijo sem se odločila z namenom odstranjevanja  energetskih blokad na vseh nivojih, saj je to pogoj za zdravje hkrati pa na tak način omogočiš tudi prost pretok kundalini, do višjih centrov v možganih. Izkušnja je bila čudovita saj sem v sebi čutila tok čiste energije, ki teče skozi Denisove roke v moje telo. Na mestih, kjer so se pojavile blokade se je telo odzivalo s premiki, zvoki ter bolečino, ki pa je po daljšem zadrževanju Denisovih rok izzvenela. Občutek je bil kot bi njegove roke topile vse kar v moje telo ne spada. Po terapiji sem se počutila prerojeno, kot bi nekdo zamenjal moje dele telesa z novimi.” – Nina

 

 

“Pred to terapijo nisem vedela kaj pričakovati, sem pa bila tisti dan/večer precej utrujena od dela, od stresa in predvsem me je mučila tudi nespečnost. Pred samo fizično terapijo sva imela precej dolgi pogovor, ki je sodil v sam proces in me je sprostil in me odvrnil od neprestanega razmišljanja, kaj se bo zgodilo. Sama terapija pa je bila izjemna izkušnja, saj se ni sprostilo osamo moje telo, pač pa tudi misli in sem bila sproščena kot že dolgo ne. Dotiki so bili prijetni, energetsko zelo močni in topli, saj sem učinek na tistem delu telesa čutila še nekaj časa po končani terapiji. Tisto noč sem spala trdno kot otrok in kot že dolgo ne in da sploh ne omenjam, kako spočita sem se zbudila. Tako terapijo bi si mogla privoščit še pogosteje in sigurno si jo bom.” – Sandra

 

 

“S pomočjo energijske terapije s polaganjem sem odkrila del sebe, ki se ga do takrat nisem zavedala in ki sem ga verjetno toliko časa podzavestno odrivala stran od sebe, saj sem imela občutek “to pa že nisem jaz” ali pa “tako se pa ne smem vesti”. Nekaj časa je trajalo, da sem ta del sebe sprejela, ampak sedaj mi je lažje.” – Katja

 

 

“Pri energijski terapiji Denis polaga roke na določene dele telesa. Denisove roke sem občutila kot nežen oblak poln tople energije. Med terapijo sem se tako sprostila in zaupala, da se niti ne spomnim kaj se je dogajalo. Spominjam se samo Denisovega glasu, da je terapija končana. Po terapiji sem se počutila lahka, sveža, polna energije. Ljudje in zunanja okolica me od takrat drugače dojema. Zopet sem vidna.

Z vami želim deliti še eno prelepo izkušnjo terapije na daljavo. Med mojimi ginekološkimi težavami so me noge močno bolele od gležnja do kolen. Ko sem Denisu omenila svoje težave mi je na daljavo poslal pozitivno sončno energijo. To energijo sem občutila kot bi mi z balzamom namazal nege in od takrat me noge ne bolijo več.” – Sky

 

 

“Za terapijo pri Denisu sem se odločila zaradi težav s koleni, ki me spremljajo že dolgo časa; ob prevelikem obremenjevanju me namreč začnejo boleti, včasih pa začutim neugodje v njih tudi kar »brez vzroka«. Včasih imam težave tudi z zatekanjem in bolečinami v členkih na rokah.

Moja izkušnja s to terapijo je bila nekaj posebnega, z nje sem odnesla več, kot sem pričakovala, čeravno se želeni učinki na fizični ravni (še) niso izrazili. Pri meni se sicer na splošno stvari odvijajo zelo počasi in imam tako stalni trening v potrpljenju.

Denisu sem pred terapijo zaupala svoje težave ter se nato v ležečem položaju popolnoma sprostila in se predala procesu. Takoj na začetku sem zaznala prisotnost svojega vodnika, prav tako sem izjemno zaupala terapevtu, zato sem si dovolila izraziti vse, kar sem med procesom začutila. Terapevt je ob polaganju rok na moje sklepe po vsem telesu govoril z mano skozi svoj višji jaz in mi posredoval sporočila mojega višjega jaza.

Med terapijo so se mi pojavili določeni občutki, na primer ujetosti, tesnobe, oziroma misli, kot sta »jaz sem ne spadam«, »hočem zbežati«. Poleg tega mi je leva roka »bežala« od telesa. Terapevt je v procesu dobil videnje mojega preteklega življenja, iz katerega izvira vzrok za moje težave, in mi to tudi zaupal. Tako se mi je marsikaj razjasnilo in lažje sem sprejela določene stvari, ki me spremljajo v tem življenju.

Terapevt je na koncu terapije dobil celo vpogled v delček mojega življenja v prihodnosti. Posredovani so mi bili tudi vsi odgovori na vprašanja, ki sem jih imela ob tem. In bila sem navdušena!

Priznati moram še, da sem po terapiji začela ob sebi zaznavati še eno bitje, vodnico. Moji koraki, za katere vem, da jih moram storiti, da bom res zaceljena, so postali odločnejši. Razširila sem pogled in vidim več potenciala v sebi, ki bi ga lahko izkoristila. A za vse je potreben čas. Ozaveščanje pa je osnova na tej poti. Hvala, Denis.” – Lucija