Dr. Denis Forte

CELOSTNI TERAPEVT IN TANTRIČNI UČITELJ

Po izobrazbi sem doktor znanosti s področja robotike, po srcu pa celostni terapevt in tantrični učitelj. Inženirski svet je pripomogel k dobremu razvoju moje leve polovice možganov (ki je odgovorna za razmišljanje, logiko in razum), področje energijskega zdravljenja in tantra pa k razvoju desne polovice možganov (ki je odgovorna za intuicijo, prepuščanje in ustvarjanje). Učinkovita praksa meditacije je prispevala k vzpostavitvi dobre povezave med možganskima poloblama. Pretočna povezanost celostnega sistema me oblikuje v močnega terapevta z energijami. Tako se lahko uspešno povežem z višjimi dimenzijami in ob enem še vedno ostanem prizemljen, da lahko vodim terapevtsko energijo od zgoraj ali iz Zemlje.

Veseli me, da lahko svoje potenciale s tehničnega in duhovnega področja kvalitetno združim in pomagam ljudem. To delo me izpolnjuje in osrečuje. Moje poslanstvo je omogočiti ljudem, da si povrnejo svojo moč na čim več področjih. Želim si usmerjati ljudi k bolj naravnemu in intuitivnemu stilu življenja, k sočutju ter ljubezni do sebe in do vsega kar nas obdaja. Kot tantrični učitelj, želim ljudem približati spoštljiv in zrel odnos do spolnosti, brez sramovanja in nepotrebnih tabujev, kajti ko se zavemo, da je spolna energija naša temeljna energija in nekaj najbolj naravnega kar lahko čutimo ter kvalitetno uporabimo prav na vseh področjih našega bivanja, lahko končno aktiviramo ves svoj speči potencial.

Moja pot me je pripeljala do vprašanj, radovednosti, izkušenj in želje, da ugotovim, kako lahko ob razvijanju in doživljanju spolne energije zaživimo življenje, ki nas notranje izpolnjuje in kako vso to moč pri spolnosti prenesti tudi v vsakdanje življenje. Ob razpadu dolgoletne zveze sem začel raziskovati in se spraševati, zakaj se mnogim to dogaja. Ob tantri sem ponovno dobil upanje v ohranjanje zaljubljenosti in dolgoletne zveze, ki postaja vse bolj globoka, intimna in čarobna. S temi izkušnjami in znanjem želim pomagati vsem, ki se srečujejo z izzivi kot sem se sam. To želim prispevati v dobrobit partnerskih odnosov in rasti kolektivne zavesti.

Sem certificirani terapevt energijskega zdravljenja življenjske moči (LifeForce Energy Healing, cert. Deborah King), terapevt z angelskimi energijami (Angels of Energy Healing, cert. Deborah King), terapevt tantrične masaže in tantrični učitelj z znanji s strani priznanih tantričnih učiteljev: Psalm Isadora in Moses Maimon Somananda. Vodim tantrične tečaje za prebujanje spolne energije in doživljanje polnega potenciala spolnosti. Pri svojem delu uporabljam tudi tehnike energijske tantrične masaže na podlagi orgazmične energije, tehnike energijskega zdravljenja s polaganjem rok za čiščenje, polnjenje in uravnoteženje pretokov energij v telesu (Hands on Healing: Chelation), tehnike emocionalne integracije in zdravljenja notranjega otroka po postopku zaključevanja (Teal Swan: The Completion Process) ter celostno svetovanje za zdravo in harmonično življenje.