Regeneracijska terapija na podlagi orgazmične energije (energijska tantra masaža brez dotika) nam ponudi priložnost doživljanja notranjega toka spolne energije in nam pomaga, da se ponovno povežemo s svojo notranjo naravo, brez kakršnih koli načrtov in pričakovanj. Terapija je zasnovana tako, da poveča sposobnost doživljanja blaženega občutka v telesu in pomaga pri odpravljanju vsakršnih spolnih ali splošnih blokad shranjenih v telesu, ki so posledica travm.

Terapija odpira energijske kanale in energijske poti, ki nas ovirajo že od otroštva. Ženskam omogoča, da se ponovno povežejo s svojim pozitivnim polom (srcem), moškim pa pomaga pri ponovnem povezovanju z njihovim pozitivnim polom (genitalijami). Tako se uskladimo s svojo naravno polarnostjo. Terapija odstranjuje travme iz telesa, naredi telo ponovno bolj čutno, omogoča doživljanje intenzivnejših orgazmov celega telesa, sprošča strahove in anksioznost ter odpravlja občutke manjvrednosti.

Med regeneracijsko orgazmično terapijo se uravna prav tisto, kar je v danem trenutku za osebo najbolj pomembno, da se vzpostavi, da je oseba en korak bližje čutenja blagodejnih energijskih orgazmov celega telesa. Lahko pride do srbečega občutka na delu telesa, kjer se morajo zaceliti tkiva in le ta se pričnejo celiti. Med terapijo lahko pride do emocionalnih izbruhov, kar osebi omogoča, da končno izjoka in sprosti, kar jo že dolgo ovira pri kvaliteti življenja, osebnostni rasti in doživljanju polnega potenciala svoje čutnosti in užitkov. Ko telo postane energijsko bolj pretočno in se potlačena čustva dodobra sprostijo, pa je oseba med terapijo sposobna doživljati močne energijske orgazme celega telesa, kar blagodejno vpliva na vse aspekte našega bivanja, saj pride do globoke sprostitve, regeneracije, napolnitve z energijo in globokega stika s samim sabo in svojo čutnostjo.

.

Mnenja strank:

 

“Raznih tantričnih masaž in zdravljenj je danes v Sloveniji že kar veliko. Je pa to zelo senzibilno področje, kjer je lahko na eni strani doma veliko užitka, ali pa veliko blokad, bolečin in travm. Zato se mi zdi, da je tukaj res pomembno h komu greš na terapijo, saj je še kako pomembno, da terapevtu zaupaš ter se ob njem počutiš popolnoma varno. Kajti samo ko se v terapiji zares predaš, spustiš globoko in prepustiš, se zgodijo velika zdravljenja in takrat je ključno, da je ob tebi nekdo, ki globoko spoštuje tvoje telo, tebe kot Človeka in Duhovno bitje. In pri Denisu sem od vsega začetka čutila ravno to. Popolno zaupanje, da se lahko prepustim zdravljenju, saj sem popolnoma varna. Poleg tega pa ta občutek varnosti, zaupanja podpre še dejstvo, da se je izmojstril v večih tehnikah zdravljenja, zato veš, da bo zate dobro poskrbljeno.

Tako je bila regeneracijska orgazmična terapija zame zelo zelo močna. Še mene je presenetila intenzivnost procesa, ki se je sprožil, ampak občutek, da sem v varnih rokah, mi je dal moči, da sem šla še globlje. Včasih se sploh ne zavedamo, kje vse nam odteka življenjska moč, kje vse imamo blokade, zato so takšna zdravljenja dragocena. Da lahko še bolj polno stopiš v svoje življenje in odnose z drugimi.

K Denisu se bom zagotovo še vrnila, ker sem po njegovih terapijah čutila na novo pridobljeno moč, večjo integracijo mene kot celote in več zaupanja vase ter v življenje!” – Katja

 

 

“Že samo Biti z Denisom, je posebna izkušnja. Njegove modre oči ti, ob prvem stiku dovolijo, da slečeš maske in se ob tem počutiš varno in sprejeto. Njegova energija je energija brezpogojnega Sprejemanja in Ljubezni.

Terapije izvaja spoštljivo, nežno in predano. Ni ujetnik Časa. Pri njem se znajdeš v brezčasju. Obstajata le Bitji, ki skupaj odkrivata Resnico.

Ljudje živimo v Bolečini preteklosti in v Strahu pred prihodnostjo. Lepota našega Bivanja pa je le Tukaj in Zdaj. In Denis nam daje možnost, da to Lepoto spoznamo in jo začnemo Živeti.

Že po prvi terapiji sem čutila spremembe, tako v občutenju svojega telesa, kot pri občutenju Sebe.

Telo je postalo lažje, energijsko bolj pretočno. Moje dlani in stopala so zažarele. Dih je postal lažji, globlji, širši. Čutila sem, kako mi vibrira vsaka celica v telesu. Izpraznjena vsega, kar me ne podpira in napolnjena s svežo energijo, ki mi prinaša Zdravje in Vitalnost.

Moja Duša je postala navihana in razigrana. V glavi so se mi pojavljale ideje, kako to izživeti. Kot srednješolka sem uživala v glasbi, ki se je vrtela na radiu medtem, ko sem se peljala domov.

Naslednji dan pa sem to, prečiščeno energijo, občutila na globljem nivoju. Moje misli so bile jasne in čiste. Vedela sem kaj si želim in česa ne. Ves čas sem bila v Trenutku in dan se je zdel ravno prav dolg, da sem opravila vse, kar me je klicalo k delu in ustvarjanju. Brez napora, brez nervoze, brez občutka odvečnosti. Brez šimpanza v glavi. Telo je bilo sicer nekoliko utrujeno, kar je bila posledica intenzivnega doživljanja terapije, ampak poživljala ga je Orgazmična energija, ki se je močno pojavila v moji drugi čakri. Imela sem občutek, da bi lahko doživela spontani orgazem. Za sprostitev te intenzivnosti, sem svojo pozornost osredotočila na dih, s katerim sem energijo dvignila v višje čakre. Telo je postalo lahko in imela sem občutek, da se z izdihom širim čez celotno Zemljo. Čutila sem, da sem Svobodna, da se lahko sprostim in živim Sebe.

Izkušnja, ki mi je bila dana, v meni vzbuja radovednost, do kod še lahko grem v spoznavanju in sprejemanju avtentične Sebe, zato bom k Denisu zagotovo še prišla.” – Barbara