Tantra delavnica v Radovljici – Začutimo božansko energijo v sebi

Bliža se 4-urna delavnica v Radovljici v sodelovanju s Sanelo Altaj, na kateri boste prejeli neprecenljiva znanja in orodja kako:
– postati energijsko bolj privlačni in pretočni in doživljati orgazme celega telesa, ki nas negujejo in polnijo z energijo
– pristopiti do osvobajanja telesa z močnimi tehnikami orgazmične joge
pretopiti blokade in potlačena čustva, ki nas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov
usmerjati kreativno spolno energijo gor po telesu in manifestirati vse kar si zadamo

Delavnica bo potekala v nedeljo 16. 2. 2020 od 9-13h v Padma joga studiu (Šercerjeva ulica 18, Radovljica).

Na delavnici bomo razbremenili potlačena čustva in topili blokade v spodnjih čakrah, ki nas ovirajo pri čutenju vseh mavričnih občutkov in doživljanju užitkov. Vzpostavili bomo ljubeč in nežen stik s svojim telesom in postali energijsko bolj privlačni in bolj pretočni, s čimer bomo korak bližje čutenju energijskih orgazmov. Spoznali se boste prijetnimi tehnikami orgazmične joge, ki nam omogoča, da pridemo globlje vase in začutimo vse božanske občutke. Na delavnici ne bo golote, zato je primerna za vsakogar.

Delavnice se lahko udeležite tako s partnerjem kot tudi sami, saj bomo največ delali na sebi, na vzpostavitvi ljubečega in nežnega odnosa do sebe in negovanja naše čutnosti ter naše temeljne energije. Ko smo lahko sebi najbolj nežen, najbolj ljubeč ljubimec, lahko to kvalitetno nudimo tudi svojemu partnerju. Moški se boste naučili kako, z večjo kontrolo nad izlivom, podaljšati spolni odnos, da lahko žensko popeljete do njenega polnega potenciala in doživljanja globokih užitkov. Ženske se boste naučile, kako s predajanjem toku spolne energije, sebi in moškemu nuditi nepozabno tantrično izkušnjo.

Cena delavnice je 60€ (če se udeležite s partnerjem pa 50€ na osebo).

OBVEZNE SO PRIJAVE: PRIJAVA

Vaša prijava je dokončno potrjena z nakazilom zneska na spodnji TRR, s tem pa si tudi zagotovite prostor na delavnici:
ALTAJ, Sanela Hodžić s.p.
Potoška pot 2, 4270 Jesenice
IBAN: SI56 0510 0801 6024 683
Namen: Tantra delavnica

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, facebook-a ali telefona: 040 876 640.

V vadbenem prostoru se nahajajo joga podloge, lahko pa prinesete tudi svoje. Vzemite tudi stekleničko z vodo in bodite oblečeni v udobna športna oblačila. Prosim da pridete točno ob uri, da se udobno namestite in lahko pravočasno začnemo.

Vabim vas tudi, da se pridružite facebook skupini Dotik tantre, ki je namenjena vsem, ki obiskujejo tečaj in tudi tistim, ki jih ta tematika zanima, saj bodo tam deljene vse ažurne informacije glede nadaljnjih tečajev in delavnic, kot tudi pomembni zapiski posameznih vadb.