3-dnevna počitniška Tantra delavnica na obali pri Zadru

Bliža se 3-dnevna poglobljena Tantra delavnica na hrvaški obali v Sukošanu pri Zadru. Delavnica bo nepozabno doživetje in bo namenjena parom, ki si želijo skupaj zajadrati na prijetno tantrično pot, spoznati skrivnosti tantre, pretopiti blokade, ki nas ovirajo ter izkusiti in se naučiti močnih tehnik tantra masaže. Pri tantra masažah bo v dvorani prisotna golota, zato se tu pričakuje nekaj zrelosti in odprtosti glede tega, a masaže si boste lahko brez problema izmenjali le z vašim partnerjem.

Poglobljena Tantra delavnica bo potekala od 6.-8. oktobra 2023 v prelepi Spa Villi, ki sprejme 5 parov.  Spa Villa ima čudovit okoliš, zunanji bazen, jacuzzi, razkošne sobe in velik notranji prostor ter teraso za vadbo. Imeli pa bomo na razpolago tudi svojo obalo. Skratka, delavnica je idealna priložnost za oddih, počitnice, tantrično prebujanje in zbliževanje s partnerjem ob enem.  Na delavnici boste prejeli še neprecenljiva darila za poglabljanje zveze in ohranjanje zaljubljenosti ter pristopa k tantričnemu ljubljenu in verjamemo, da vam bo ta izkušnja za vedno ostala v spominu.

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite:
– postati odlični ljubimci
– vzpostaviti ljubeč in nežen stik s telesom preko tantra masaže
pretopiti blokade, ki nas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov
– narediti korak bližje čutenju energijskih orgazmov celega telesa
poglobiti partnersko zvezo in ohranjali zaljubljenost
– postati notranje bolj zadovoljni in izpolnjeni
usmerjati kreativno spolno energijo (kundalini) gor po telesu in manifestirati vse kar si zadaste

Na delavnici bomo razbremenili potlačena čustva in topili blokade v spodnjih čakrah, ki nas ovirajo pri čutenju vseh mavričnih občutkov in doživljanju užitkov. Vzpostavili bomo ljubeč in nežen stik s svojim telesom in postali energijsko bolj privlačni in bolj pretočni, s čimer bomo korak bližje čutenju energijskih orgazmov. Izvajali bomo tehnike postopnega dvigovanja kundalini energije, kar pripomore k blagodejnim občutkom v telesu in izpolnitvi polnega potenciala na vseh področjih našega bivanja.

Veliko bomo delali na sebi, na vzpostavitvi ljubečega in nežnega odnosa do sebe in negovanja naše čutnosti ter naše temeljne energije. Ko smo lahko sebi najbolj nežen, najbolj ljubeč ljubimec, lahko to kvalitetno nudimo tudi svojemu partnerju. Moški se boste naučili kako, z večjo kontrolo nad izlivom, podaljšati spolni odnos, da lahko žensko popeljete do njenega polnega potenciala in doživljanja globokih užitkov. Ženske se boste naučile, kako s predajanjem toku spolne energije, sebi in moškemu nuditi nepozabno tantrično izkušnjo.

Zajeli bomo tako terapevtski, kot tudi čutni del tantra masaže in tako spoznali polen spekter tako podarjanja užitkov kot tudi sproščanja con potlačenih čustev in energijskih blokad v telesu. Pari, ki si redno izmenjujejo tantra masažo, lahko zajadrajo v zelo prijetno in močno osebnostno in duhovno rast, energijsko pretočnost in poglabljanje odnosa.

Delavnica bo potekala od 6.-8. oktobra 2023 v Spa Villi Natura (Put Vodotiča 37, 23206 Sukošan, Hrvaška). Začnemo v petek 6.10. ob 9h, končamo pa v nedeljo 8.10. ob 19h. Prihod v vilo je možen (in priporočljiv) že v četrtek 5.10. zvečer, da se lahko udobno namestite in zjutraj spočiti začnete, možno pa bo po želji ostati tudi še v ponedeljek 9.10. kjer se boste ob prostem dnevu lahko sprostili in integrirali energije.

Cena delavnice je 450€ na osebo (900€ za par). Cena vključuje delavnico in prenočišče. Hrano si boste lahko pripravljali sami, saj je kuhinja in jedilnica dovolj velika za vse.

Prijave so odprte do zapolnitve mest 5-ih parov in če ste odločeni, da si podarite to dragoceno darilo, se prijavite čim prej.

S seboj, poleg počitniških stvari, prinesite tudi joga podloge (malo debelejše, če imate to možnost), bele rjuhe (za masaže), masažno olje (naravno kokosovo, mandljevo…), velike brisače ali pregrinjala (za pokrivanje pri masažah), blazino (za pod kolena) ter rolico papirnatih brisač (da obrišete olje).

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, facebook-a ali telefona: 040 876 640.

 

Mnenja udeležencev:

“Po 3 dnevni delavnici z Denisom se počutim osvobojena….osvobojena nekaterih kolektivnih vzorcev, osvobojena lastnih bolečin zaradi ne izraženih besed, osvobojena bolečin in travm mojih prednic, katerih zapis je blokiral polno izraženo vibracijo ženske v meni. Vsak dan delavnice mi je dal priložnost za nove občutke, spoznanja in lekcije. Vsak dan je bil priložnost za novo darilo in nov izziv. A zame je bil največje darilo zadnji dan, ko smo imeli energijsko tantra masažo brez dotika. Kot češnjica na vrhu torte :).
V polnosti sem začutila mehkobo ženske orgazmične energije po celem telesu. Čudež te masaže. Res čudež. Orgazem celega telesa in hkrati zdravljenje vsega nepotrebnega. A ko je pravi čas in ko je telo pripravljeno, se enostavno zgodi.
Nekaj, kar je naravno stanje ženske a tako oddaljeno od večine….Zato vas vse ženske, iz srca opogumljam, da stopite na pot iskanja sebe. Da spustite vse, kar ste vzele nase, da izgovorite vse, kar niste smele in zmogle povedati. Da se OSVOBODITE. Da spoznate to nežno in hkrati mogočno žensko v vas. Kajti moški bo sledil vaši spremembi. Moška energija vedno nevidno sledi zastavljeni ženski energiji. Po tej delavnici se tudi moj partner obnaša drugače do mene, saj sem jaz zamenjala svojo vibracijo in sprostila nekatere blokade v sebi, res, prav drugače se odziva name. Vsaka naj poišče svojo pot. Mene je moja (poleg vseh ostalih, ki se prispevali v mozaik) pripeljala tudi do Denisa, ki je na 3 dnevni delavnici tantra masaže ustvaril dovolj varen in srčen prostor, da so se vse transformacije lahko zgodile. Da smo vsi dobili ogromno čudežev in daril. In poleg delavnic ponuja še dovolj individualnih terapij, da se najde za vsakogar nekaj. Hvala Denis!” – Lucija


“Vse se mi je zdelo zelo na nivoju in zelo profesionalno. Imam pa samo en predlog, da bi po delavnici imeli vsaj še kakšen dan zase, da se sprocesirajo vse informacije in občutki. Jaz sem si na srečo vzel še par dni dopusta in mi ni žal, da sem to naredil. Bi bilo pa zelo v redu, da bi te občutke predeloval v okolju in z energijami, ki smo jih stkali s soudeleženci delavnice. Meni se je namreč pri energetski masaži odprla blokada, kar sem kasneje občutil kot eno zelo globoko žalost. Vendar mi je Tjaša zelo v veliko podporo in razumevanje in se sedaj počutim pozitivno in zelo sproščeno. Moram reči, da je vse skupaj zelo preseglo moja pričakovanja in upam, da bo še kdaj, kakšna taka delavnica oz. nadgradnja tega znanja, ki smo prejeli na tej.” – Dejan


“Dragi Denis, HVALA za nova spoznanja, hvala za nove uvide in tvojo prijetno energijo. Neizmerno sem hvalezna, da si pripravljen svoja spoznanja deliti z nami. Razsvetljuj nas se naprej! <3 Velik objem <3” – Katja