3-dnevna počitniška Tantra delavnica na obali pri Zadru

Bliža se 3-dnevna poglobljena Tantra delavnica na hrvaški obali v Sukošanu pri Zadru. Delavnica bo nepozabno doživetje in bo namenjena parom, ki si želijo skupaj zajadrati na prijetno tantrično pot, spoznati skrivnosti tantre, joge in pranajame, pretopiti blokade, ki nas ovirajo ter izkusiti in se naučiti močnih tehnik terapevtske, čutne in energijske tantra masaže. Pri tantra masažah bo prisotna golota, zato se tu pričakuje nekaj zrelosti in odprtosti glede tega, a masaže si boste lahko brez problema izmenjali le z vašim partnerjem.

Poglobljena Tantra delavnica po potekala od 7.-9. junija v prelepi Spa Villi, ki sprejme 5 parov.  Spa Villa ima čudovit okoliš, zunanji bazen, jacuzzi, razkošne sobe in velik notranji prostor ter teraso za vadbo. Imeli pa bomo na razpolago tudi svojo obalo. Skratka, delavnica je idealna priložnost za oddih, počitnice, tantrično prebujanje in zbliževanje s partnerjem ob enem.  Na delavnici boste prejeli neprecenljiva darila za poglabljanje zveze in ohranjanje zaljubljenosti in verjamemo, da vam bo ta izkušnja za vedno ostala v spominu.

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite:
– postati odlični ljubimci
– vzpostaviti ljubeč in nežen stik s telesom preko tantra masaže
pretopiti blokade, ki nas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov
– narediti korak bližje čutenju energijskih orgazmov celega telesa
poglobiti partnersko zvezo in ohranjali zaljubljenost
– postati notranje bolj zadovoljni in izpolnjeni
usmerjati kreativno spolno energijo (kundalini) gor po telesu in manifestirati vse kar si zadaste

Na delavnici bomo razbremenili potlačena čustva in topili blokade v spodnjih čakrah, ki nas ovirajo pri čutenju vseh mavričnih občutkov in doživljanju užitkov. Vzpostavili bomo ljubeč in nežen stik s svojim telesom in postali energijsko bolj privlačni in bolj pretočni, s čimer bomo korak bližje čutenju energijskih orgazmov. Izvajali bomo tehnike postopnega dvigovanja kundalini energije, kar pripomore k blagodejnim občutkom v telesu in izpolnitvi polnega potenciala na vseh področjih našega bivanja.

Veliko bomo delali na sebi, na vzpostavitvi ljubečega in nežnega odnosa do sebe in negovanja naše čutnosti ter naše temeljne energije. Ko smo lahko sebi najbolj nežen, najbolj ljubeč ljubimec, lahko to kvalitetno nudimo tudi svojemu partnerju. Moški se boste naučili kako, z večjo kontrolo nad izlivom, podaljšati spolni odnos, da lahko žensko popeljete do njenega polnega potenciala in doživljanja globokih užitkov. Ženske se boste naučile, kako s predajanjem toku spolne energije, sebi in moškemu nuditi nepozabno tantrično izkušnjo.

Zajeli bomo tako terapevtsko, kot tudi čutno tantra masažo ter energijsko tantra masažo brez dotika in tako spoznali polen spekter tako podarjanja užitkov kot tudi sproščanja con potlačenih čustev in energijskih blokad na telesu. Pari, ki si redno izmenjujejo tantra masažo, lahko zajadrajo v zelo prijetno in močno osebnostno in duhovno rast, energijsko pretočnost in poglabljanje odnosa.

Delavnica bo potekala od 7.-9. junija v Spa Villi Natura (Put Vodotiča, 23206 Sukošan, Hrvaška). Začnemo v petek 7. junija ob 9h, končamo pa v nedeljo 9. junija ob 19h.

Cena delavnice za zgodnje prijave do 24.5. znese 290€ na osebo (580€ za par), po 24.5. pa 350€ na osebo (700€ za par). Cena vključuje delavnico, hrano in prenočišče.

Vaša prijava je dokončno potrjena z nakazilom zneska na spodnji TRR, s tem pa si tudi zagotovite prostor na delavnici:
Tomaž Kastelic s.p.
Rakuševa 14, Ljubljana
IBAN: SI56 0201 0275 6673 618
Namen: Tantra delavnica

Prijave so odprte do zapolnitve mest 5-ih parov in če ste odločeni, da si podarite to dragoceno darilo, se prijavite čim prej.

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, facebook-a ali telefona: 040 876 640.