Delavnica energijske tantra masaže brez dotika

Bliža se celodnevna tantra delavnica v Kopru, na kateri boste prejeli neprecenljiva orodja kako:
– pristopiti do osvobajanja telesa z močnimi tehnikami energijske tantra masaže brez dotika
– postati energijsko bolj privlačni in pretočni in doživljati orgazme celega telesa, ki nas negujejo in polnijo z energijo
– vzpostavili ljubeč in nežen stik s svojim telesom
– pretopiti blokade in potlačena čustva, ki nas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov

Delavnica bo potekala v nedeljo 2. 6. 2019 od 9-17h v DIH centru prisotnosti (Šmarska cesta 5d, Koper).

Na delavnici bomo razbremenili potlačena čustva in topili blokade v spodnjih čakrah, ki nas ovirajo pri čutenju vseh mavričnih občutkov in doživljanju užitkov. Vzpostavili bomo ljubeč in nežen stik s svojim telesom in postali energijsko bolj privlačni in bolj pretočni, s čimer bomo korak bližje čutenju energijskih orgazmov. Izvajali bomo tehnike postopnega dvigovanja naše temeljne energije, kar pripomore k blagodejnim občutkom v telesu in izpolnitvi polnega potenciala na vseh področjih našega bivanja. Spoznali boste močne in učinkovite tehnike energijske tantra masaže brez dotika, ki vas razbremenijo travm in blokad v obliki potlačenih čustev, ki so shranjena v telesu in čakajo na nežno pozornost, da se lahko sprostijo, kar pripomore k odkrivanja vašega čutnega potenciala in doživljanja užitkov.

Delavnica je primerna tako za popolne začetnike, kot tudi za tiste, ki že imate izkušnje z energijskimi terapijami ali tantro. Na delavnici ne bo golote, tako da je primerna za vsakogar. Delavnice se lahko udeležite tako s partnerjem kot tudi sami, saj bomo največ delali na sebi, na vzpostavitvi ljubečega in nežnega odnosa do sebe in negovanja naše čutnosti ter naše temeljne energije. Ko smo lahko sebi najbolj nežen, najbolj ljubeč ljubimec, lahko to kvalitetno nudimo tudi svojemu partnerju.

Cena delavnice je 100€ (za pare 80€ na osebo).

OBVEZNE SO PRIJAVE: PRIJAVA

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, facebook-a ali telefona: 040 876 640.

Prinesite svoje joga podloge in stekleničko z vodo ter bodite oblečeni v udobna športna oblačila. Prosim da pridete točno ob uri, da se udobno namestite in lahko pravočasno začnemo.

Vabim vas tudi, da se pridružite facebook skupini Dotik tantre, ki je namenjena vsem, ki obiskujejo tečaj in tudi tistim, ki jih ta tematika zanima, saj bodo tam deljene vse ažurne informacije glede nadaljnjih tečajev in delavnic, kot tudi pomembni zapiski posameznih vadb.