Delavnica Dotik Tantre z zvočno kopeljo

Bliža se Tantra delavnica v Ljubljani, na kateri boste prejeli širok spekter tantričnih skrivnosti in neprecenljiva orodja kako:
– vzpostavili globlji čutni stik z vašim telesom
– postati odlični ljubimci in kako podariti partnerju čarobno tantrično izkušnjo
– postati energijsko bolj privlačni in pretočni ter doživljati orgazme celega telesa, ki nas negujejo in polnijo z energijo
– pretopiti blokade in potlačena čustva, ki nas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov
– usmerjati kreativno spolno energijo gor po telesu in manifestirati vse kar si zadamo
– pristopiti do osvobajanja in vzpostavitve blagodejnosti v telesu s prijetnimi tehnikami orgazmične joge
– uporabiti močne tehnike hatha joge za aktivacijo vseh čaker in izpolnitve polnega potenciala na vseh področjih našega bivanja
sprostiti, zdraviti in uglasiti telo na višjo vibracijo z zvočno terapijo

Delavnica bo potekala v nedeljo 28.4.2024 od 9-19h v No Stress Centru (Ulica Milana Majcna 29a, Ljubljana).

Delavnica je primerna tako za popolne začetnike, kot tudi za tiste, ki že imate izkušnje z energijskim delom, jogo ali tantro. Na delavnici ne bo golote, tako da je primerna za vsakogar. Delavnice se lahko udeležite tako s partnerjem kot tudi sami, saj bomo največ delali na sebi in na aktivaciji naše temeljne energije za prihod v svojo moč in ekstazo.

Moški se boste naučili kako, z večjo kontrolo nad izlivom, podaljšati spolni odnos, da lahko žensko popeljete do njenega polnega potenciala in doživljanja globokih užitkov. Ženske se boste naučile, kako s predajanjem toku spolne energije, sebi in moškemu nuditi nepozabno tantrično izkušnjo. Da uspešo integriramo vzpostavljene energije, se bomo med delavnico predajali zvočni kopeli.

Pri zvočni kopeli gre za celovito nego telesa, uma in duha. Namen je pomagati uravnotežiti energijo udeležencev, saj se med zvočno kopeljo povežemo z virom, preko katerega vstopamo v globok notranji proces. Vibracije glasbil odnesejo vse nižje vibracije, napetosti in skrbi, ter nas pripeljejo do ravnovesja in miru.

Cena delavnice je 100€ (če se udeležite s partnerjem pa 180€ za oba skupaj).

OBVEZNE SO PRIJAVE: PRIJAVA

Prinesite svoje joga podloge, vzemite pa tudi stekleničko z vodo in bodite oblečeni v udobna športna oblačila. Prosim pridite točno ob uri, da se udobno namestite in lahko pravočasno začnemo.

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, facebook-a ali telefona: 040 876 640.

.

Mnenja udeležencev delavnic:

Denisove delavnice so čudovita izkušnja. So pravi balzam za telo, srce in dušo. S svojim nežnim, čutečim in sočutnim pristopom nudi varen prostor za pristen stik s sabo ter drugimi udeleženci. 

Sama se jih udeležujem predvsem, da lahko še bolj kvalitetno pomagam ženskam do pristnega, ljubečega stika s sabo, za pare pa so njegove delavnice nedvomno v veliko pomoč pri ohranjanju intimnosti in zaljubljenosti. – Alenka Peterlin

.

.


V tem življenju me Tantrično znanje zavestno spremlja več kot 20 let in mi je od vseh ostalih znanj, najbolj celostno in praktično uporabno vse življenjsko znanje. V tem času sem bil pri raznih tantričnih učiteljih. Na tečaju pri Denisu mi je bilo posebej ugodno, saj ga vodi z zelo pristno srčnostjo in velikim spoštovanjem do vsakega udeleženca. Tudi kot skupina smo se že po parih mesecih lepo povezali, tako da se nas zelo veselim tudi v prihodnje. Denis je temu znanju predan z veliko Ljubeznijo in Modrostjo. – Andrej Ipavec

.

.


Dragi Denis hvaležna sem za to izkušnjo. Imela sem priliko spoznati delavnico z obeh zornih kotov, kot udeleženka in sodelujoča pri organizaciji delavnice. V obeh primerih je bil moj občutek prisoten. Mir v sebi, ples duše, toplota celega telesa, lahkotnost…Tantra postane nek način življenja. Življenje bolj doživljaš z občutkom, svoje telo nagradiš z mehkim dotikom in doživiš čarobnost užitka. Priporočam delavnico vsem, ki si želijo ljubezni do sebe in ljubečo nadgradnjo v partnerskem odnosu. Ljubezen. – Sanela Hodžić 

.

.


Na delavnico tantre hodim že 2. leto in mi je zelo všeč. Vaje, ki jih izvajamo me pomirijo, veliko se naučim o sebi, se sprejeti, fokusirati, o svoji moči energije, popuščati na kontroli in dihanju. Hvala Denis, iz srca hvaležna. :)” – Natalija Geček

.

.

.


Vedno me je zanimal poglobljen odnos med moškim in žensko. Prav tako me je vedno zanimala čutna spolnost in prepletanje čistih energij, ki zdravilno deluje na oba partnerja. Za seboj imam dve daljši zvezi in mogoče lahko rečem, da sem kanček tega že preizkusila. Na začetku odnosa je bilo vedno vse fajn, ko pa je tista zaljubljenost in nezainteresiranost minila, pa sva se s partnerjem začela hladiti.

Iskala sem rešitve, delala na sebi pa vendar sem za zahvalo ponavadi dobila še večjo ignoranco ali pa posmeh… Denis, hvaležna sem, da lahko obiskujem tvoje učne ure tantre, da bom tako bolj pripravljena pričakala svojega novega ljubimca.” – Valentina

.


Lepo je, ko partnerja dobita priložnost, da se še bolj zbližata, začutita in povežeta. Zelo sem vesela, da sva se delavnice udeležila, saj je bila že dolgo na moji listi želja. Po delavnici sva s partnerjem poizkusila nekaj vaj tudi doma in pri tem zelo uživala, seveda smeha ob tem ni manjkalo. 🙂 Hvala Denisu, da je vsak korak na zelo prijeten in zanimiv način približal vsem nam udeležencem, da smo se v sproščeni atmosferi lahko poglobili vase in v partnerja ter se še bolj povezali. Se že veseliva prihodnjih delavnic in novih znanj!– Neža in Uroš


Za delavnico o tantri sva se odločila zgolj iz radovednosti, saj sva že nekaj časa želela poglobiti odnos in raziskati intimnost. Po vključitvi sva se bolj čutila, lažje razumela delovanje drug drugega in dobila nove ideje kako prižgati iskre in vneti ogenj med nama. Denisu sva hvaležna za podporo, informacije, strokovnost in svežo energijo, s katero bova gradila in rastla še naprej.– Melita in Vlado


Lani jeseni sem začela s tečajem tantre po nasvetu prijateljice. Na prve brezplačnem srečanju sem bila zelo presenečena kako strokovno, jasno in srčno je Denis razložil, kaj je tantrični tečaj in kaj prinese kvaliteti življenja ob izvajanju vaj katere na tečaju uči.

Ker sem upoštevala njegove nasvete izvajala vsako jutro določene vaje nekaj tudi popoldan, lahko rečem, da po nekaj mesecih je moja drža hrbtenice pokončna, vsakodnevno jutranjo vadbo pa vase vneseš določen notranji mir in energijo kar se ne more primerjati z nobeno kavo.

Polagam vam na srce: Nikoli ni prepozno, če želite narediti nekaj zase, vsem priporočam tantra stil življenja.– Martha Poljanšek

.


Spoštovani g. predavatelj in učitelj,

Hvala Vam za nesebično, iskreno in lepe energije polno predavanje o Tantri, ki človeku ostane v spominu in srcu.

Prijetno presenečen sem, da ste kljub vaši madosti že dosegli tako visoko stopnjo predajanja znanja, skromnosti in razumevanja. To lahko stori samo človek, ki je hvaležen, da lahko razume svojo pot učitelja, ki se v vsakem trenutku zaveda, da je hkrati tudi učenec.

Beseda in pomen Tantra, nosi v sebi energije, ki se jih veliko ljudi na našem prostoru izogiba, zato ker prihajajo z vzhoda in imajo skoraj mističen pridih.

Pa v resnici ni tako, gre le za to, da svoje življenje spoznavamo na več nivojih ljubezni in hvaležnosti in da pri tem razumevanju samega sebe izberemo svoj tempo in hitrost, ki nam najbolje ustreza, da se počutimo dobro in najdemo svoj notranji mir. Hvala Vam za to lepo izkušnjo.– tenor Andrej Ažman s.k.u.


Denisa poznam že nekaj časa iz drugih delavnic, zato sem bila že vnaprej prepričana, da bo tečaj Tantre pod njegovim vodstvom krasna izkušnja. 

Bilo je še bolje kot sem pričakovala, saj je bila delavnica ne samo obogatena z zakladnico Denisovega znanja, temveč tudi z visoko stopnjo profesionalnosti in organiziranosti. Ambient je bil krasen, prav tako tudi energija skupine na delavnici. Vse skupaj ni bilo prav nič neprijetno, čeprav imamo včasih predsodke, ko nekdo omeni Tantro. Bilo je prekrasno, zelo prijetno, profesionalno in navdihujoče. 

Količina znanja, ki ga je z nami delil Denis je neprecenljiva, prav tako tudi njegov način učenja in njegova prezenca, ob kateri se človek počuti sprejetega in podrtega. 

Dandanes je na svetu cel kup ponudnikov tantričnih delavnic, masaž, itd. in izredno pomembno se mi zdi da najdemo človeka, ki tantro pooseblja in je vreden zaupanja – Denis to brez dvoma je! Je brez dvoma eden najboljših učiteljev na tem področju.

Bila je enkratna izkušnja in prav gotovo se bom v prihodnosti udeležila še kakšne.” – Tara Kokalj


Ker sem med drugim tudi po poklicu maser z opravljenimi certifikati za izvajanje različnih vrst in oblik masaž, je bila delavnica tantrične masaže zame toliko bolj zanimiva in pomembna. Bil sem pa tudi prijetno presenečen nad samo kvaliteto delavnice.

Že takoj na začetku delavnice je bilo namreč moč opaziti, da Denis obvlada svoje delo na visoki ravni. V zelo kratkem času smo se namreč udeleženci kar spontano vživeli v izvedbo tantrične masaže. Kar pa pomeni v končni fazi, da je vsak lahko odnesel kar nekaj na novo osvojenega znanja… pa tudi že nekaj izkušenj. Kaj naj še dodam? Sam osebno pogrešam več takšnih in podobnih aktivnosti, kjer bi se lahko na primer tantrična masaža izvajala v vzajemnem smislu. Morda tudi kakšen forum na to tematiko… Kakor koli že… Priporočam vsakomur, ki ga tantrična  masaža zanima, da naveže stik z Denisom. Vsem ostalim pa lep pozdrav!– Franjo