Tantra delavnica v Mariboru – Pretopimo blokade do orgazmov celega telesa

Bliža se celodnevna tantra delavnica v Mariboru, na kateri boste prejeli neprecenljiva znanja in orodja kako:
– postati energijsko bolj privlačni in pretočni in doživljati orgazme celega telesa, ki nas negujejo in polnijo z energijo
– pristopiti do osvobajanja telesa z močnimi tehnikami terapevtske tantra masaže
pretopiti blokade in potlačena čustva, ki nas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov
usmerjati kreativno spolno energijo gor po telesu in manifestirati vse kar si zadamo

Delavnica bo potekala v nedeljo 9. 2. 2020 od 9-18h v Joga VITA studiu (Šentiljska ulica 37c, Maribor).

Na delavnici bomo razbremenili potlačena čustva in topili blokade v spodnjih čakrah, ki nas ovirajo pri čutenju vseh mavričnih občutkov in doživljanju užitkov. Vzpostavili bomo ljubeč in nežen stik s svojim telesom in postali energijsko bolj privlačni in bolj pretočni, s čimer bomo korak bližje čutenju energijskih orgazmov. Izvajali bomo tehnike postopnega dvigovanja kundalini energije, kar pripomore k blagodejnim občutkom v telesu in izpolnitvi polnega potenciala na vseh področjih našega bivanja. Spoznali boste močne in učinkovite tehnike terapevtske tantra masaže, ki vas razbremenijo travm in blokad v obliki potlačenih čustev, ki so shranjena v telesu in čakajo na nežno pozornost, da se lahko sprostijo, kar pripomore k odkrivanja vašega čutnega potenciala in doživljanja užitkov. Na delavnici ne bo golote, a bo znanje o tantra masaži vseeno predano na kvaliteten način in ponazorjeno na oblečenem ženskem telesu, vsa znanja pa boste lahko nato takoj preizkusili doma s partnerjem, prijateljem ali pri negovanju sebe. Tehnike masaže telesa boste lahko izvajali že na sami delavnici (s partnerjem ali med seboj) ali pa boste le opazovali in prejemali zanje.

Delavnice se lahko udeležite tako s partnerjem kot tudi sami, saj bomo največ delali na sebi, na vzpostavitvi ljubečega in nežnega odnosa do sebe in negovanja naše čutnosti ter naše temeljne energije. Ko smo lahko sebi najbolj nežen, najbolj ljubeč ljubimec, lahko to kvalitetno nudimo tudi svojemu partnerju. Moški se boste naučili kako, z večjo kontrolo nad izlivom, podaljšati spolni odnos, da lahko žensko popeljete do njenega polnega potenciala in doživljanja globokih užitkov. Ženske se boste naučile, kako s predajanjem toku spolne energije, sebi in moškemu nuditi nepozabno tantrično izkušnjo.

Cena delavnice je 100€ (če se udeležite s partnerjem pa 80€ na osebo).

OBVEZNE SO PRIJAVE: PRIJAVA

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, facebook-a ali telefona: 040 876 640.

Prinesite svoje joga podloge, vzemite pa tudi stekleničko z vodo in bodite oblečeni v udobna športna oblačila. Prosim da pridete točno ob uri, da se udobno namestite in lahko pravočasno začnemo.

Vabim vas tudi, da se pridružite facebook skupini Dotik tantre, ki je namenjena vsem, ki obiskujejo tečaj in tudi tistim, ki jih ta tematika zanima, saj bodo tam deljene vse ažurne informacije glede nadaljnjih tečajev in delavnic, kot tudi pomembni zapiski posameznih vadb.