Poglobljena delavnica – Dotik tantre

Dogodek je odpovedan in bo na voljo znova ob prvi priliki. Želim vam prijetne sončne dni in se vidimo kmalu!

Bliža se Tantra delavnica v Ljubljani, na kateri boste prejeli širok spekter tantričnih skrivnosti in neprecenljiva orodja kako:
– vzpostavili ljubeč in nežen stik z vašim telesom
– postati odlični ljubimci in kako podariti partnerju čarobno tantrično izkušnjo
– postati energijsko bolj privlačni in pretočni ter doživljati orgazme celega telesa, ki nas negujejo in polnijo z energijo
– pretopiti blokade in potlačena čustva, ki nas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov
– usmerjati kreativno spolno energijo gor po telesu in manifestirati vse kar si zadamo
– uporabiti tehnike tantra joge za aktivacijo vseh čaker in izpolnitve polnega potenciala na vseh aspektih našega bivanja
– pristopiti do osvobajanja telesa in vzpostavitve orgazmičnosti v telesu z močnimi tehnikami energijske tantra masaže brez dotika

Delavnica bo potekala v soboto 21.3. od 9-18h in nedeljo 22.3. od 9-18h v Sadhana Joga Studiu (Ukmarjeva ulica 4, Ljubljana – Rudnik).

Na delavnici bomo razbremenili potlačena čustva in topili blokade v spodnjih čakrah, ki nas ovirajo pri čutenju vseh mavričnih občutkov in doživljanju užitkov. Vzpostavili bomo ljubeč in nežen stik s svojim telesom in postali energijsko bolj privlačni in bolj pretočni, s čimer bomo korak bližje čutenju energijskih orgazmov. Izvajali bomo tehnike postopnega dvigovanja naše temeljne energije, kar pripomore k blagodejnim občutkom v telesu in izpolnitvi polnega potenciala na vseh področjih našega bivanja. Spoznali boste močne in učinkovite tehnike energijske tantra masaže brez dotika, ki vas razbremenijo travm in blokad v obliki potlačenih čustev, ki so shranjena v telesu in čakajo na nežno pozornost, da se lahko sprostijo, kar pripomore k odkrivanja vašega čutnega potenciala in doživljanja užitkov.

Delavnica je primerna tako za popolne začetnike, kot tudi za tiste, ki že imate izkušnje z energijskimi terapijami ali tantro. Na delavnici ne bo golote, tako da je primerna za vsakogar. Delavnice se lahko udeležite tako s partnerjem kot tudi sami, saj bomo največ delali na sebi, na vzpostavitvi ljubečega in nežnega odnosa do sebe in negovanja naše čutnosti ter naše temeljne energije. Ko smo lahko sebi najbolj nežen, najbolj ljubeč ljubimec, lahko to kvalitetno nudimo tudi svojemu partnerju.

Cena delavnice je 160€ (če se udeležite s partnerjem pa 130€ na osebo).

OBVEZNE SO PRIJAVE: PRIJAVA

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, facebook-a ali telefona: 040 876 640.

Prinesite svoje joga podloge (morda dodatno blazino za sedenje) in stekleničko z vodo ter bodite oblečeni v udobna športna oblačila. Prosim pridite točno ob uri, da se udobno namestite in lahko pravočasno začnemo.